AFRICACOM 2019

October 18, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over AFRICACOM 2019

AfricaCom is de première Pan-African communicatie handel toont. Het verzamelt leiders en kopende beslissers van over Afrika en de bredere internationale gemeenschap om te leren en, netwerk zaken te doen.

De handel toont hoog kaliberpubliek onder mobiele, vaste en satellietexploitant met zijn binnenshuis redactie en intellectuele voortreffelijkheid aantrekt. AfricaCom biedt de perfecte mogelijkheid om uw zaken te versterken, nieuwe contact op te nemen, de recentste technologie en de oplossingen te ontdekken.

shenzhen kexint technologieco., is Ltd de tweede keer bijwoont deze tentoonstelling.

 

Bij de tentoonstelling die wij zijn samengekomen met   vezel breedbandexploitanten van Mozambique, Botswana, Angola, Zambia en andere lokale verdelers. Wij leerden dat het penetratietarief vezelnetwerken in sommige landen nog zeer lage toe te schrijven aan hoge kosten is. Nochtans, geloven wij dat kexint de oplossing hun kosten drukken, hen kan toestaan om de bouw van het netwerk van de netwerkvezel te versnellen, en meer mensen toestaan om van een hoge snelheid en van een stabiel netwerk te genieten.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over AFRICACOM 2019  0