DE MEDEDELINGEN CO., LTD VAN SHENZHEN KXIND

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD

Ik ben online Chatten Nu
China SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD certificaten
Wij zijn het grootste zoekmachinebedrijf in Rusland. Wij verkozen kexint als onze leverancier in 2012 om ons van vezel optische passieve producten in de gegevensruimte te voorzien. Hoog - de kwaliteitsproducten en de goede dienst maken ons zeer tevreden, hopen wij blijven met kexint samenwerken

—— Andre dolbin

Wij zijn een telecommunicatieexploitant van Frankrijk. Wij kwamen aan China in 2015 en bezochten de fabriek van kexint. Wij zijn zeer geïmponeerd door het goede fabrieksmilieu en de strikte beproevingsprocedures. Wij beslisten ODN-producten met kexint te kopen.

—— David Renaud-Goud

SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD

SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD
SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD
SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD
SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD
1 2 3 4

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : KXINT
Aantal werknemers : 100~400
Jaarlijkse omzet : 800000-2000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

        

      De MEDEDELINGEN Co., Ltd van SHENZHEN KXIND dat in het jaar 2007 werd opgericht is een high-tech onderneming gespecialiseerd in het materiaalonderzoek en ontwikkeling van het telecommunicatiecommunicatienetwerk (R&D), vervaardigend, op de markt brengend, en verlenend toepassingsoplossingen en de technische diensten.

     Zijn hoofdproducten omvatten vezel optische kabel, de doos van de vezeldistributie, vezel optische patchcord, MPO/MTP, en optische splitser (PLC/FBT/WDM), snelle connecter, vezel optische adapters, vezel optische dempers, hebben wij meer dan 11 jaar van ervaring in passieve vezel optische producten. In 2016, vestigden wij ook OLT/ONU R&D en productie. De producten worden wijd gebruikt op telecommunicaties, uitzendende en andere gebieden. Televisie, machtstechniek, en andere industrieën. De belangrijkste marktdistributie: Rusland en de andere GOS, Zuid-Afrika, Europa, Zuid-Amerika, enz. De bedrijfbeloften: kwaliteit en integriteit eerste

   

 De rijke ervaringen in passieve productie van vezel optische producten verzekeren de betrouwbare stabiliteit van zijn hoogte - kwaliteit en uitstekende prestaties van zijn goederen. Het verkrijgt de goede reputaties al deze jaren uit klanten rond de aarde voor zijn korte productietijd, snelle levering, en geschikte na-diensten.

 

 

China SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
SHENZHEN KXIND COMMUNICATIONS CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. masha

Tel.: 86-075536528999

Fax: 86-0755-36528999

Direct Stuur uw aanvraag naar ons