2018 FTTH plaatsing het besteden in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan die met 10% wordt verhoogd

May 13, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over 2018 FTTH plaatsing het besteden in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan die met 10% wordt verhoogd

        Volgens de recentste „studie FTTH-van het Marktpanorama“ door de FTTH-Raad in Asia Pacific, zijn de kosten van plaatsing van vezel-aan-de-huis (FTTH) netwerken in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan met 10,1% tijdens het afgelopen jaar gestegen.
De studie rapporteerde dat het stijgingspercentage van vorig jaar dat afgelopen vijf jaar overschreed, met het aantal gebruikers die de infrastructuur tot diensten toegang hebben door vezel het optische verviervoudigen, met inbegrip van het gebruik van FTTH, Vezel aan het Gebouw (FTTB) en andere optische toegangstechnologieën.
Het aantal FTTH-gebruikers in sommige landen is beduidend gestegen. Volgens de studie, was het groeipercentage van de Filippijnen 168,6%, terwijl het aantal FTTH/FTTB-gebruikers in Bangladesh met 149,6% steeg. Andere landen met een groot aantal geregistreerde gebruikers omvatten Indonesië (59,5%), Thailand (37%) en Nieuw Zeeland (30,2%).
China blijft de grootste plaats voor de infrastructuur van FTTH/FTTB-, met penetratietarieven die (in de genetwerkte gebieden) 74%, Thailand (35%) bereiken, de Filippijnen (28%), Sri Lanka (25%), Kazachstan (24,9%) en Indonesië (24,6%).
Het vooruitzien, de FTTH-Raad Asia Pacific en IDATE verwachten dat met 2023, FTTH-de netwerkpenetratie zal stijgen met 18% (ongeveer 6,49 miljoen huishoudens); het aantal gebruikers zal ook, met een groeipercentage van 35% stijgen (ongeveer 576 miljoen).